Recuperem la memòria del barri Ctra. Santpedor

Des del Pla Comunitari de la FAVM s’ha impulsat un projecte participatiu per recuperar la memòria històrica del barri a través dels records i les vivències de les persones que hi han viscut o encara hi viuen. Moltes d’elles continuen tenint el record de com jugaven al “Barranco”, als gronxadors de la Plaça Mallorca, d’anar a collir romaní a Can Font… i creiem que és important per la història de la ciutat recollir aquests testimonis.

La Ctra. Santpedor és un barri que ha viscut una transformació immensa, augmentant el seu nombre d’edificacions i carrers, però també ha vist com, a arrel d’això, anava guanyant en serveis. Així que, des del PDC i l’Associació de Veïns s’ha volgut englobar en el projecte tots aquets actius del barri, des dels comerços, l’institut Pius Font i Quer, el Museu de la tècnica i la Biblioteca  Ateneu Les Bases, perquè creiem que és un projecte prou important i interessant per crear xarxa i poder arribar com a més persones millor.

El que volem és recol·lectar fotografies i fer entrevistes per anar reconstruint la història del barri (anterior als anys 70) i fent preguntes sobre l’escola, les festes, la família, els jocs al carrer… 

Aquesta informació servirà per crear un llibret sobre la vida de Ctra. Santpedor a través del seu veïnat.

Si tens informació, fotografies, testimonis, i històries del barri contacta amb la AAVV Ctra. Santpedor o amb la Biblioteca Ateneu Les Bases.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s