#MÉSQUELLIBRES | l’Eva ens recomana

Agustina Guerrero

El Viaje

Lumen, 2020

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Qui no coneix a La Volàtil? Es tracta d’Agustina Guerrero, una magnífica il·lustradora que l’any 2011 va crear el seu blog autobiogràfic,  li va posar per nom Diario de una Volátil i va tenir un gran èxit a les xarxes socials.

És autora de sis llibres: Nina, diario de una adolescente (Montena, 2011), Diario de una Volátil (Lumen, 2014), Mamma mia! (Lumen, 2015), Érase una vez la Volátil (lumen, 2016), a Calzón quitado (Lumen, 2017) i el que avui recomano El Viaje (Lumen, 2020).

La podeu seguir a les xarxes socials: Twitter: @lavolatil. Instagram: @agustinaguerrero

L’Agustina Guerrero i la seva millor amiga, la Loly, preparen un viatge al Japó.  Què pot sortir malament quan ets una persona que ho planifica tot fins a l’últim detall i te’n vas de viatge amb algú que és la reina de la improvisació?

Aquesta novel·la gràfica no només il·lustra un viatge al Japó, sinó també un viatge a l’interior de l’autora, una introspecció dura i a la vegada enriquidora i curativa que fa sortir a la llum experiències negatives que fins ara estaven tancades amb pany i clau però que feien mal en silenci.

A vegades és bo posar distància perquè aflori allò que ens fa mal i puguem ser capaços de guarnir-nos o d’aprendre a conviure-hi.  Si, com en aquest cas, el viatge es fa amb una bona amiga, l’amistat es converteix en un instrument sanador. L’ansietat i l’insomni de l’Agustina posen en evidència un malestar del que la seva amiga n’és testimoni i amb la que finalment se sincerarà i li explicarà la seva història perquè amb ella se sent escoltada i recolzada.

Segurament el viatge també ha estat sanador per la Loly perquè també ella té sentiments dolorosos  que afloren.

Tot això està explicat i il·lustrat amb una barreja d’humor i d’ironia senzillament magnífics.

Què us sembla, acompanyem a l’Agustina Guerrero (o la Volàtil) i a la Loly cap al Japó?

Recomanat per l’Eva de la Biblioteca del Casino

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s