#mésquellibres | El Francesc recomana “El Secret” de Rhonda Byrne

El-SecretoEl secret

Byrne, Rhonda
Barcelona: Entramat, 2010

Veure disponibilitat al catàleg Aladí


El Secret és un llibre que pel seu contingut el podem qualificar d’autoajuda.

La seva autora, l’escriptora australiana Rhonda Byrne, s’ha dedicat a recopilar les paraules i les experiències de diversos savis i mestres que al llarg de la història han destacat en l’àmbit de la filosofia i el pensament, els quals han parlat d’una llei universal anomenada “La Llei de l’atracció”.

El secret que explica la Llei de l’Atracció és que tot allò que és similar s’atreu perquè es troba en la mateixa freqüència i que nosaltres mateixos podem atreure allò que pensem, si ho demanem amb convicció a l’Univers i actuem de forma com si ja ho tinguéssim, visualitzant el resultat que ens agradaria obtenir.

Per alguns la teoria de la Llei de l’Atracció pot semblar-los una proposta extravagant si no es mira des d’un punt de vista que vagi més enllà de l’àmbit material, per d’altres pot ser una teoria creïble però difícil d’aplicar a la vida quotidiana. Per facilitar la seva pràctica l’autora dóna uns quants consells per trobar el temps i la manera de pensar en positiu i atreure així tot allò de bo que ens proposem.

Després d’una introducció a allò que s’entén pel Secret i allò que és la Llei de l’Atracció, el llibre s’estructura en capítols dedicats a les diverses facetes de la vida (la salut, les relacions, els diners…) amb experiències reals viscudes per diversos testimonis i com els hi ha solucionat alguns problemes l’aplicació del Secret.

No estem davant una obra literària però sí d’un llibre ben curiós que ha tingut un èxit internacional pel fet d’explicar una forma  ben senzilla d’enfocar la vida, tal com han fet molts eminents personatges de la història que han sigut coneixedors del Secret i han guiat la seva vida seguint la Llei de l’Atracció  amb resultats més que satisfactoris.

Recomanat pel Francesc, bibliotecari de la Biblioteca Ateneu Les Bases.

#mésquequicos3

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s