#MÉSQUELLIBRES

#MÉSQUELLIBRES | L’Anna ens recomana:

Simply biotiful : recetas saludables con 6 ingredientes
de Chloé Sucrée

Barcelona: Grijalbo, 2020

 

> Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Si entre els propòsits que t’has fet per l’any 2021 hi ha el de portar una alimentació  més saludable, aquest llibre és una bona opció per dur-ho a terme, de manera simple, ràpida i amb tan sols 6 ingredients.

La seva autora, Chloé Sucrée és la fundadora d’un blog anomenat “Being Biotiful, que a més a més de ser un un blog de cuina vegetariana és un projecte personal.
La vivència de diverses malalties digestives que l’autora va patir durant la seva infància i adolescència,  van fer-li descobrir el poder de la «curació» a través d’una alimentació senzilla, de temporada i real. Va eliminar els processats, els sucres refinats, i el gluten i  es va a centrar en el consum de més verdures (sobretot de fulla verda) i de fruites de temporada, llavors, fruits secs, grans i llegums, cereals sense gluten, ous ecològics, i moltes herbes fresques.

Com diu l’autora, no cal complicar-se per menjar sa i deliciós. D’aquí la seva idea de fer un receptari senzill amb  6 ingredients a  cada recepta.
En total trobareu 90 receptes dividides en: preparacions per començar el dia amb energia; snacks i begudes;  gran varietat de cremes i amanides per a les diferents èpoques de l’any; receptes amb pasta, arròs, i ous; un capítol de salses i guarnicions especials; i a destacar, les idees de sopars simples per acabar el dia sense descuidar l’alimentació.

Si no tens massa temps, o si no vols passar hores a la cuina elaborant plats massa complicats, o si tampoc  vols menjar qualsevol cosa que trobis a la nevera, aquest llibre pot ser el teu aliat.

Per conèixer més sobre el treball de la Chloé Sucrée et convido a que facis un cop d’ull a la  seva web https://www.beingbiotiful.com/ on trobaràs moltes més receptes,
(també per a infants)  i així poder millorar l’alimentació de tota la família.

Bon profit…i salut!

Recomanat per l’Anna Sánchez de la Biblioteca Ateneu Les Bases

Deixa un comentari