#MÉSQUELLIBRES

#Mésquellibres | la Maria ens recomana:

Cafasso, Letizia; Russo, Sandro. El libro que te simplifica la vida
Barcelona: Aguilar, 2016.

Veure disponibilitat al Catàleg Aladí

Us heu preguntat mai si hi ha alguna manera d’eixamplar unes sabates que us estrenyen massa? O què podríeu fer per arreglar una sopa que ha quedat massa salada? Alguna vegada heu tingut molts treballs per cordar-vos la cremallera de l’esquena d’un vestit?  Potser també us heu preguntat com esmolar a casa unes tisores que ja gairebé no tallen? O si és possible amplificar la senyal del wifi de manera casolana perquè arribi a tots els racons de la llar?

Doncs aquest llibre dona resposta a aquestes i moltes altres preguntes que us ajudaran a fer-vos més fàcil la vida de cada dia d’una manera imaginativa i molt econòmica, amb petits objectes que tots tenim a casa. Hi trobareu 91 trucs senzills i casolans que aporten solucions a qüestions relacionades amb el bricolatge, la decoració, la cuina, l’ordre a casa, la cura personal, la bugada i l’economia domèstica en general.

Els autors, Letizia Cafasso i Sandro Russo, formen part d’un projecte anomenat Bioradar.net, un portal italià dedicat a l’economia verda que posa en contacte productors ecològics amb consumidors responsables per tal de generar menys residus i aprofitar més els productes ja existents. I és per això que amb aquest llibre ens volen animar a adoptar un estil de vida menys consumista que tingui en compte els següents conceptes: reutilitzar, estalviar, reduir, reparar i reciclar.

Així doncs, ja ho sabeu, si voleu resoldre petits problemes domèstics i alhora ser més sostenibles, no dubteu a donar una ullada a aquest llibre, segur que hi trobareu alguna solució enginyosa que ni tan sols us havia passat pel cap.

Recomanat per la Maria Solà de la Biblioteca del Casino

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s