EXPOSICIÓ “Retorn”

“Retorn”
Exposició fotogràfica d’
EVA BOZZO

de l’1 al 31 de desembre de 2022

Tornar a mirar. Tornar a jugar. Tornar a córrer. Tornar a imaginar.

El recull de fotografies aquí exposades són part de petites històries fotogràfiques, publicades en el seu moment a diferents revistes de moda infantil d’àmbit internacional. L’editorial de moda és un dels vehicles de la fotografia comercial que més llibertat creativa implica, i on es poden desenvolupar petits mons a través d’una sèrie d’imatges. Cadascuna de les fotografies exposades pertany a alguna història concebuda per tornar a jugar, tornar a reviure, tornar a recrear vivències i situacions.

Quan em pregunten per què, de l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la fotografia, m’he decantat per la fotografia infantil, penso que segurament la infància és d’allà on no hauria volgut marxar mai. Aquesta és la meva manera de retornar-hi. De ser-hi.

De poder mantenir la curiositat, l’autenticitat i la fabulació que implica ser infant. Acompanyada sempre d’un equip fantàstic que m’ajuda que tot plegat agafi forma. Ser-hi, tornar-hi, jugar-hi. Pensar-hi. El resultat és un idil·li entre realitat i il·lusió, entre instant i memòria, entre mortalitat i eternitat. Les imatges resultants volen transferir poesia, un joc de  fantasia i imaginació. Bellesa. Color. Record. Memòria. També nostàlgia, cal dir-ho.

Horari de biblioteca.

Organitza: Biblioteca Ateneu Les Bases i Ajuntament de Manresa.

Advertisement

One response to “EXPOSICIÓ “Retorn”

  1. Retroenllaç: 10è aniversari de la Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa (2012-2022) | Biblioteques de Manresa·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s