RUTA LITERÀRIA IGNASIANA 10

Espai 1522 (antic Convent del Predicadors)

Ja estem arribant al final de la nostra #rutaliteràriaignasiana quan arribem al 📌convent de Sant Domènec, també conegut com a convent dels Predicadors, que incloïa l’església de Sant Pere Màrtir, adossada a les parets de l’actual Teatre Conservatori, i enderrocada durant la guerra civil. Ignasi de Loiola es va allotjar almenys dues vegades en aquest convent on va experimentar vivències molt intenses, amb visions i il·lustracions que van reforçar Ignasi en la seva fe i li van permetre culminar la seva transformació personal.

En aquest indret hem considerat oportú recomanar els 📘 llibres de poesia de 🖋 Jaume Bonvehí, editats per l’Albí Edicions.

Mentre ha anat caminant per les etapes del camí Ignasià, Jaume Bonvehí ha anat elaborant haikús en temps present, inspirats en el camí, i en els quals descriu el seu trajecte i percepció interiors. De moment, s’han publicat tres dels quatre volums que formaran la col·lecció: Paraules callades: Monegres, una aproximació al silenci pel camí Ignasià (2019), Paraules alades: el camí Ignasià entre vinyes i cigonyes (2020) i Paraules forjades: el camí Ignasià pels boscos bascos (2021). 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s