DESCOBRIM EL BAGES! L’ALBERGÍNIA BLANCA

Les Biblioteques Punts d’Informació Turística del Bages us recomanem el consum de productes de proximitat: l’Albergínia Blanca !

El Rebost del Bages ha presentat recentment una guia que posa en valor l’albergínia blanca, aquest producte tant singular del Bages.

La guia, que porta per títol “L’albergínia blanca. Un tresor gastronòmic del Bages”, inclou informació sobre la història i el procés de recuperació d’aquesta varietat d’albergínia, que avui cultiven molts pagesos i pageses de la comarca i es pot trobar a la majoria de mercats, comerços i establiments de restauració que treballen el producte de proximitat i de temporada, que en el cas de l’albergínia blanca va de maig a octubre.

 

 

El projecte del Rebost del Bages ha estat treballant en les guies de productes singulars de la comarca des de l’any 2017, quan es va editar la guia dels tomàquets del Bages. El 2019 es va fer la guia del mató de Montserrat. Aquesta línia de treball, enfocada a posar en valor el producte local, és possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tant de la Xarxa Productes de la Terra com de la gerència de Turisme.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s