#MÉSQUELLIBRES

#MÉSQUELLIBRES | L’Aïda ens recomana

 

El Olor de los días felices.
Marta Gracia Pons
Maeva, 2019

> Veure disponibilitat al catàleg Aladí

 

 

Marta Gracia Pons (Terrassa, 1988) és llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialitzada en Època contemporània. Després d’haver obtingut un màster en Pedagogia, en l’actualitat es dedica a la docència en el seu propi negoci, Centre d’Estudi Grata a Barberà del Vallès, i a l’escriptura.

Recomano la tercera obra d’aquesta autora (La historia que nos cambió (2015) i Agujas de papel (2017)) perquè em va agradar molt ja que sense moure’t del sofà et fa viatjar per uns temps passats i uns territoris coneguts i alhora desconeguts de la mà de la seva protagonista, Anna Expósito.

Fantàstica novel·la sobre la lluita d’una dona valenta, forta i intel·ligent per aconseguir tot el què es proposa: des de fites laborals, en una època on la dona era més un maniquí que una altra cosa, fins a no donar-se per vençuda i perseguir allò que desitja contra vent i marea, portant la cerca per diferents llocs, des de Sant Feliu de Guíxols i Madrid fins a l’exòtica Filipines, durant un viatge ple de dificultats i sorpreses i amb un final sorprenent.

Anna Expósito t’enamora des de l’inici, la novel·la t’atrapa des del primer moment i et fa conèixer la Barcelona dels anys 20 d’una manera inoblidable amb uns personatges entranyables i et fa preguntar-te a què oloren els nostres dies feliços?

La recomano als amants de la novel·la contemporània, dels sentiments i d’aquells que no es deixen trepitjar i lluiten pels seus ideals.

Recomanat per l’Aïda Parra, usuària de la Biblioteca Ateneu Les Bases

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s