#MÉSQUELLIBRES

#Mésquellibres | la Laura ens recomana

 

Diremos que nos conocimos en un bar : el amor en la era del like 

Laura Santolaya P8ladas

Lunwerg, 2019

>Veure disponibilitat Aladí

>Veure disponibilitat eBiblio

 

 

Avui us vull recomanar una divertida novel·la gràfica per passar una bona estona. 

Es tracta d’un llibre ràpid de llegir ja que quan comences, t’enganxa, i no pots parar fins arribar al final per veure com acaba; i es que, un es pot veure reflectit en alguna de les vinyetes o situacions que li passen a la protagonista.

La història narra les peripècies que li passen a una noia quan marxa a viure sola i rep la visita de la seva “amiga”, i decideix instal·lar-se una aplicació per conèixer nois. 

Tal i com diu el títol, Diremos que nos conocimos en un bar. El amor en la era del like, és un llibre d’humor que parla de la forma i sobretot de les eines que utilitzen moltes persones avui dia a l’hora de lligar i conèixer gent.

A mesura que avança la història, trobem com un petit catàleg tant d’aplicacions com de les diferents xarxes socials que s’utilitzen per socialitzar en l’actual era digital, així com de la terminologia emprada en aquestes, termes tan de moda com: likes, ghosting, match… A més, totes aquestes eines permeten investigar i conèixer a la gent, molt abans de començar a parlar o de veure-les en persona.

En resum,  a través de les seves vinyetes, l’autora ens dona una visió tant de la dependència dels entorns digitals com de les relacions socials actuals a través de les xarxes socials, on hi ha molt “postureig”, superficialitat, i on moltes vegades les aparences enganyen i tenen poc a veure amb la realitat. 

Aquest és el quart llibre publicat de l’humorista gràfica Laura Santolaya coneguda com a p8ladas a les xarxes socials, on és molt popular gràcies a les seves vinyetes d’humor. Les seves publicacions anteriors són: Los lunes me odian, Crónicas de la adolestreinta i Prohibido escuchar canciones ñoñas

Recomanat per la Laura de la Biblioteca del Casino

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s