Joc de les Caplletres

Com cada estiu, les Biblioteques de Manresa convidem als infants de la ciutat a participar al Joc les Caplletres, a partir del 15 de juny.

Enguany, com que l’accés directe als llibres és limitat, proposem a les famílies de passar per les Biblioteques a recollir els Àlbums de les Caplletres per a cada infant i agafar en préstec algun dels lots que hem preparat, amb exemplars que els serviran per anar completant l’àlbum.

Els infants hauran de llegir els llibres i anotar-ne el títol a l’espai corresponent. Cada vegada que retornin els llibres a les biblioteques, s’haurà de segellar l’àlbum, amb l’objectiu de completar-lo abans del 15 de setembre.

És aleshores que habitualment se celebra la Festa del Joc de les Caplletres, en la qual, s’obsequia amb un regal a tots aquells que han completat l’Àlbum i se sortegen lots de llibres entre els participants.

>Recordeu que, fins a nou avís, per a poder venir a recollir un d’aquests àlbums, haureu de demanar cita prèvia.

Us deixem un vídeo on la Clara, una mestra de l’Escola Valldaura, explica als seus alumnes què són els Àlbums de les Caplletres de les #BibliotequesdeManresa i com funcionen. Nosaltres el compartim i esperem que vinguis a buscar el teu! Moltes gràcies Clara! Bon estiu i bones lectures!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s