Presentació del llibre “11 contes plens d’emocions”

Presentació del llibre “11 contes plens d’emocions” 
Dijous 13 de juny 2019, a les 19h
Biblioteca del Casino de Manresa. Sala d’Actes

Et convidem a la presentació del llibre 11 contes plens d’emocions amb l’objectiu d’oferir recursos d’educació emocional per ajudar els infants a comprendre les seves emocions i saber-les gestionar. Els relats també mostren la voluntat de ser inclusius amb diferents tipologies de famílies, i la novetat de l’adaptació a la llengua de signes d’alguns contes.

Aquest llibre ha estat possible gràcies a la creació dels contes de l’alumnat de 3r i 4t Grau de Mestre en Educació Infantil del Campus Manresa de la UVic-UCC, en l’assignatura de Gestió de les Emocions.

Les il·lustracions i la maquetació del llibre han estat realitzades per l’alumnat del Curs d’Especialització en Il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils d’EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrit a la UAB.

I volem destacar la col·laboració de CASMACS (Casa Social del Sord de Manresa i Comarques) que ha realitzat la traducció de quatre contes a la llengua de signes catalana, i es poden veure en vídeo mitjançant un enllaç QR.

En definitiva, una suma d’esforços amb la finalitat de contribuir a l’assoliment de la consciència emocional, saber regular les emocions amb positivisme davant les adversitats, i a millorar el benestar dels infants.

Organitza: UManresa-UVIC Grau de Mestre en Educació Infantil, CASMACS (Casa Social del Sord de Manresa i Comarques) i EINA (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s