#mésquellibres | La Cristina ens recomana “El Vendedor de tiempo”

#MÉSQUELLIBRES | La Cristina ens recomana:


El Vendedor de tiempo: una sátira sobre el sistema económico 

Trías de Bes, Fernando
Barcelona : Empresa Activa, cop. 2005

>Veure disponibilitat al Catàleg Aladí

 

El Vendedor de tiempo (de Fernando Trías de Bes) és un llibre escrit ja fa uns anys però … qui no voldria disposar d’una mica més de temps per gaudir-lo?

El llibre ens narra la història d’un ciutadà anònim que un bon dia té una “idea” de negoci: vendre temps. La narració és irònica i una mica àcida però en el fons és una crítica del sistema econòmic de la nostra societat i ens convida a fer una reflexió per a recuperar el nostre actiu més valuós: el temps.

En El vendedor de tiempo hi ha una visió de l’empresa, del món industrial i del màrqueting de masses. L’autor ens recorda que són els ciutadans els que sostenen les economies i que pot arribar un dia en què els productes de consum es converteixin en armes per a una rebel·lió silenciosa dels ciutadans contra els excessos i la irracionalitat del sistema. Tot això amb formigues, despertadors, potets contenidors d’orina i temps.

Com molt bé diu el pròleg la gent té poc temps per llegir. Així que la història s’explica en la seva versió abreujada perquè com tothom sap “el T és $”.

Fernando Trías de Bes (Barcelona, 1967) és un escriptor i economista  especialitzat en màrqueting, creativitat i innovació. Escriu tant assajos d’empresa i economia com llibres i novel·les de ficció.

Recomanat per la Cristina de la Biblioteca del Casino de Manresa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s