#mésquellibres | L’Anna ens recomana “Qui què, qui” i “Qui què, on”

 

qui-que-quiQui què, qui / Olivier Tallec

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

 

 

quiqueon400Qui què, on / Olivier Tallec

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

 

 

El seu autor és Olivier Tallec,  il·lustrador francés que va néixer el 1970 a la Bretanya. És autor de més d’una cinquantena de llibres infantils, que han estat traduïts a nombroses llengües.

El 2014 va ser guardonat amb el Premi Landerneau Album Jeunesse  pel seu llibre Louis 1er, Roi des moutons, publicat a Catalunya com a  Feliu, Rei de les ovelles,  per  l’editorial  Animalllibres.

Avui us recomanem els seus  dos meravellosos àlbum il·lustrats de l’editorial BiraBiro. Són uns llibres-joc apaïsats, a doble pàgina, que es llegeixen obrint-los com si es tractés d’un bloc. A cada pàgina hi ha una pregunta com per exemple: “Qui ha dormit poc?”, “Qui ha jugat amb el gat?”, i a partir d’aquesta pregunta hem de buscar el personatge que fa l’acció o mostra una actitud concreta. La majoria són animalons de diferents colors i mides i, entre ells, s’hi amaguen nens que participen en el joc.

Aquests llibres ens presenten unes boniques il·lustracions per començar a veure com es reflecteixen les emocions a les nostres cares i quines postures agafem en determinades ocasions, quan tenim por, quan tenim son, quan s’escapa el pipi…

Alerta, que de vegades podem dubtar! Per tant hem de fer servir tota la nostra capacitat d’observació, imaginació, perspicàcia i atenció per descobrir el personatge o personatges amagats.

Estan destinats als primers lectors, per observar,  pensar i jugar. Molt recomanable per passar una estona divertida en família, mirant, buscant i descobrint!

Recomanat per l’Anna Monell de la biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa

anna-mes-que-llibres

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s