Recursos sobre energies per a centres escolars i instituts

La Biblioteca del Casino de Manresa ofereix als centres escolars i instituts del Bages un lot de llibres sobre les energies, pensats per a estudiants de secundària i batxillerat.

Aquests recursos han estat valorats i triats en base a “Energies, bibliografia bàsica” la qual inclou una tria de llibres de coneixements, tots ells disponibles al mercat, i un ventall significatiu de recursos digitals.

La Biblioteca participa en el projecte i-Bibliotequesindústria, Logo i-bibliotequespatrimoni, energia i desenvolupament. Aquest té com a finalitat la de dinamitzar la lectura i promoure el patrimoni industrial català per mitjà d’un treball cooperatiu d’abast nacional, entre les biblioteques de Catalunya, la XATIC i altres institucions relacionades amb el sector industrial.

Tots els centres interessats, podeu contactar amb la biblioteca per telèfon (93 875 36 36) o bé per correu electrònic (b.manresa.c@diba.cat)

Documents que formen el lot:

Energies

Energies fòssils i nuclear

  • Font, Esther; Serra, Rosa. El carbó. Coordinació: Esther Font. – Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, 2003. – 56 p. – (Biodiversitat i tecnodiversitat). – ISBN 9788439362739
  • De Paoli, Luigi. La Energía nuclear : elementos para un debate. Madrid : Alianza, 2013. 231 p. ; 18 cm. Ciencias sociales (Alianza) ; 31. ISBN 9788420675534

Energies renovables

Energies renovables. Sistemes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s