#mésquellibres | L’Eva ens recomana “Un hort per ser feliç”

PortadaUn hort per ser feliç  : [al camp, a la ciutat, al jardí i al balcó!]

Estévez, Marc
Barcelona : Ara Llibres, 2012

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

 

_________________________________________________________________________

“Potser camines sobre ciment i asfalt, però la terra segueix viva sota els teus peus, esperant pacient una escletxa entre rajoles, un raig de llum penetrant, una llavor duta pel vent que es faci herba fresca”. L’autor presenta així aquest llibre, i amb un “Tu pots fer-ho!” ens anima a crear el nostre petit món agrícola casolà.

 Un hort per ser feliç és una guia per conèixer quins són els passos a seguir i a tenir en compte alhora de cultivar les nostres pròpies verdures ecològiques a casa. El llibre ens ajuda a dissenyar i planificar el nostre hort ja sigui al balcó o al jardí de casa – aquí no hi ha excusa en dir no tinc terra per plantar! -, ens dóna trucs per gestionar de forma automàtica el reg de les nostres verdures o plantes –tampoc hi ha excusa en dir no tinc temps per regar…! -, ens explica també com podem fer servir la matèria orgànica que generem a casa per adobar les nostres plantes, i molt més que us deixo a les vostres mans per descobrir!

Us recomano aquest llibre a tots aquells que els vingui de gust conèixer més bé què és això de l’agricultura ecològica,  o vulgueu provar de decorar el balcó o jardí de casa amb sanes hortalisses, que amb una mica de paciència i dedicació acabaran formant part del vostre sopar. I si hi han petits a casa, animo als pares encara més a fullejar el llibre i a experimentar amb els nens/es d’on provenen les verdures i com creixen, i perquè són tan importants en la nostra dieta alimentària.

Recomanat per l’Eva de la Biblioteca de l’Ateneu Les Bases de Manresa

IMG_7332UnHORTxSER FELIÇ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s