#mésquellibres | L’Helga ens parla de booktubers

No tothom és hàbil en escriure una bona ressenya d’un llibre…! Així que jo, més que recomanar-vos una possible lectura, m’agradaria presentar-vos una font de recomanacions de llibres de la mà d’un col·lectiu de joves amants de la lectura i de les noves tecnologies.

Us parlaré dels joves booktubers, els nous “critics literaris” que ens parlen de llibres, recomanen novetats o entrevisten els seus autors preferits.

Ho fan des de casa, a través dels seus propis canals de Youtube, i en pocs minuts ens comenten les seves darreres lectures, presenten novetats, mostren les seves biblioteques, promouen jocs o reptes … I ho transmeten d’una manera amena, entretinguda i amb un gran domini en l’edició dels vídeos (que ells mateixos enregistren i editen) i en l’ús de les diferents xarxes socials on comparteixen aquests continguts.

És una nova font de recomanacions dirigida, sobretot, al públic més jove. Però també per pares, mestres, bibliotecaris o públic en general per conèixer quines són les preferències literàries dels nostres joves.

Us animo a seguir-los!
Aquí teniu tres exemples:

“Perduts entre llibres” 

“Recomanacions de llibres”

“El Coleccionista de mundos”

Recomanat per l’Helga de la Biblioteca del Casino.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s