La companyia Meridiano patrocina les hores del conte de les Biblioteques de Manresa

Aquesta setmana estrenem patrocinador de les Hores del Conte de les Biblioteques de Manresa!

El nostre nou partener és la companyia d’assegurances Meridiano que pertany al grup ASV i té oficina a la nostra ciutat des de fa cinc anys. És una companyia que es dedica, principalment, a assegurances en l’àmbit de la protecció familiar.

LOGO MERIDIANO CIA png

És aquest el motiu que els ha decidit a donar-se a conèixer als manresans apostant per la cultura de la ciutat. Així, durant aquest any 2015 s’ha convertit en una de les empreses que col·laboren amb les activitats de les biblioteques públiques de la ciutat.

En concret, la col·laboració farà possible les Hores del Conte per nens i nenes (tant les d’1 a 3 anys, com les de 3 en amunt) de les Biblioteques del Casino i de l’Ateneu les Bases de Manresa.

L’activitat de l’Hora del Conte es du a terme des de fa més de 10 anys i ja té bagatge en món del patrocini: l’Storytime (hora del conte en anglès) es realitza en col·laboració amb l’empresa Kids&Us.

El patrocini d’activitats a les biblioteques està molt arrelat en el món anglosaxó, però en els darrers anys s’estan iniciant projectes també al nostre país.

Les Biblioteques de Manresa estem obertes a tot tipus de col·laboracions que ens permetin créixer i ampliar l’oferta cultural que oferim. Si ets un possible col·laborador no dubtis en contactar amb nosaltres, podem oferir-te un munt de possibilitats per associar la teva marca comercial amb nosaltres!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s